Chelsea ging tevergeefs voor Rode Duivel: Ik wilde niet

Chelsea ging tevergeefs voor Rode Duivel: "Ik wilde niet"

06-11-2017 09:35

Thomas Meunier heeft in zijn periode bij PSG al heel wat indruk gemaakt. Ook Chelsea was dusdanig onder de indruk dat het hem wilde aantrekken. Hij had daar echter geen zin in.

Aan het einde van vorig seizoen was Thomas Meunier stilaan basispion geworden bij PSG. De sterrenclub trok in de zomertransferperiode echter Dani Alves aan. "Ik wachtte op het aantrekken van een rechtervleugelverdediger, maar ik zag de komst van Dani Alves niet aankomen", vertelt Meunier tegen Eleven Sports. "Toen hij kwam, wist ik niet wat ik moest denken, ik vroeg me af of ik nog steeds zou spelen of op de bank zou blijven."

Chelsea zag zijn kans schoon en probeerde de Rode Duivel aan te trekken. "Ik had op de laatste dag dat de transfermarkt open was naar Chelsea kunnen vertrekken, maar dat wilde ik niet. Ik wil aan het einde van het seizoen de eerste keuze zijn", aldus de ex-speler van Club Brugge.

Meunier heeft dit seizoen acht wedstrijd voor PSG achter zijn naam staan. Daarin was hij goed voor drie doelpunten en twee assists. Dani Alves speelde dertien keer, met twee doelpunten en twee assists.