Vanhaezebrouck trekt naar bureau Van Holsbeeck: 'Nieuwe spits vragen'

Vanhaezebrouck trekt naar bureau Van Holsbeeck: 'Nieuwe spits vragen'

23-10-2017 07:17
17

RSC Anderlecht heeft het niet al te makkelijk. De Brusselaars slikken makkelijk doelpunten en zitten vooral ook zonder scorende spits. Lukasz Teodorczyk kan de goede vorm maar niet vinden. Hein Vanhaezebrouck dreigt in te grijpen.

Het is al maanden zoeken naar de Teodorczyk die voor de winterstop van vorig seizoen het doel makkelijk vond. Sindsdien sukkelt de Poolse spits met zijn vorm. René Weiler gaf zijn aanvaller niet op en ook Vanhaezebrouck zet hem nog niet uit de basis. Volgens Het Laatste Nieuws heeft de coach van Anderlecht dan ook geen alternatief.

'Hamdi Harbaoui, gisteren zonder succes ingevallen om het tij te keren, is enkel sterk als paars-wit een tegenstander wegdrukt. Robert Beric op zijn beurt kan zich niet doorzetten op training en zat tegen Genk niet eens op de bank', stelt de krant.

Transfer
Toch zal Vanhaezebrouck volgens de krant Teodorczyk niet blijven steunen. Een nieuwe spits in januari komt er mogelijk al aan. 'Het zou verbazen mocht Hein dan géén nieuwe spits vragen aan Herman Van Holsbeeck. Als dat intussen zelfs niet al gebeurd is. Aftellen maar', klinkt het.

No Poll