Belgische belofte vertrok bij Club Brugge: De juiste keuze

Belgische belofte vertrok bij Club Brugge: "De juiste keuze"

dinsdag 17 oktober 2017 om 13:19

Het gaat Club Brugge voor de wind. Met 27 op 30 staat Blauw-Zwart comfortabel aan de leiding. Trainer Ivan Leko beschikt over een ruime kern, waardoor andere jongens minder aan spelen toekomen. Zo vertrok Jur Schryvers bij Club om aan de slag te gaan bij Waasland-Beveren.

De jongeling kwam bij Club niet verder dan het beloftenteam. De rechtsachter kreeg afgelopen weekend voor het eerst zijn kans van Philippe Clement. De keuze voor het Waasland was snel gemaakt, toen Schryvers wist dat Clement naar de fusieploeg overstapte. "Er waren al contacten alvorens Clement er trainer werd. Toen ik hoorde dat hij had getekend, was mijn keuze snel gemaakt", vertelt de jongeling in het Nieuwsblad.


Schryvers wilde niet per se vertrekken bij Club, maar al snel had hij door dat het niet makkelijk zou zijn om een kans bij de A-kern af te dwingen. "Of ik hem kende van bij de beloften bij Club Brugge? Hij was daar de T2 en de verbindingsman tussen de eerste ploeg en de beloften. Ik kon ook bij Club Brugge blijven, maar iedereen weet dat het moeilijk is om in zo'n ruime kern door te kunnen breken. Daarom ben ik ervan overtuigd dat ik de juiste keuze heb gemaakt", aldus Schrijvers.

Poll

Is Schrijvers klaar voor het grote werk?

(143 stemmen)

Plaats een reactie

Drekovic +6393
dinsdag 17 oktober 2017 om 18:06
Nog een talent van het oude Beerschot dat deels gekneed werd door Marc Noe en naar Brugge is gegaan door het faillissement .
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws

Belgische belofte vertrok bij Club Brugge: "De juiste keuze"