Heeft Vercauteren verkeerde keuze gemaakt? Dit kan nooit goed gaan

Heeft Vercauteren verkeerde keuze gemaakt? "Dit kan nooit goed gaan"

dinsdag 17 oktober 2017 om 10:00

Sinds de overname door AS Monaco is geld geen probleem meer bij Cercle Brugge. De Vereniging heeft niemand minder dan Frank Vercauteren binnengehaals als nieuwe trainer. De vraag is echter of Vercauteren echt interesse heeft in 1B.

Volgens Hugo Camps is dat heel twijfelachtig. "Gisteren werd Frank Vercauteren gepresenteerd als de nieuwe coach van Cercle Brugge. U leest het goed: Cercle. Een sympathieke vereniging, ook nog katholiek, maar spelers en trainers zijn dogmatisch tweede garnituur. De wedstrijden zelf staan in het teken van familiekransjes. De hele vereniging vloekt met het cynisme van de oer-prof Frank Vercauteren", klinkt het in Het Laatste Nieuws.

Vercauteren zou zich wel eens snel kunnen vervelen in de tweede afdeling. "Dat Cercle inmiddels een aanhangsel van AS Monaco is geworden, kan niet alles verklaren. Vercauteren is geboren voor de Champions League, niet voor de pot Cercle-OHL. Dit kan nooit goed gaan. Ik probeer argumenten te verzinnen die ertoe geleid hebben dat een van onze beste trainers zich bekent tot veredelde amateurs. Ik kom er niet uit. Ja hij is zestig, maar nog steeds met de look van een halve nozem. Wat de 72-jarige Jupp Heynckes bij Bayern kan, was ook voor Vercauteren weggelegd."

Poll

Is Vercauteren de ideale trainer voor Cercle Brugge?

(699 stemmen)

Plaats een reactie

freeman +5812
dinsdag 17 oktober 2017 om 10:13
Zou het dan geen prestatie zijn om Cercle terug naar 1A te brengen ?
We wensen hem dan ook veel succes bij deze opdracht !
Vind ik leuk
dinsdag 17 oktober 2017 om 10:14
Ik ben gestopt met leze bij " volgens Hugo Camps".
Vind ik leuk
Drekovic +6497
dinsdag 17 oktober 2017 om 10:23
En in mei schrijft hij "Ik heb het altijd gezegd dat Vercauteren een zegen was voor Cercle"
Vind ik leuk
bolclbr +418
dinsdag 17 oktober 2017 om 10:44
Niks van aantrekken. 't Zal de leeftijd zijn.
Vind ik leuk
SD +3616
dinsdag 17 oktober 2017 om 10:26
En Camps spreekt dus opnieuw over een sportclub waarvan hij niets van afweet. Dat noemt men "papiervulling" tegen forse betaling
Vind ik leuk
Julien +804
dinsdag 17 oktober 2017 om 10:31
Moest Camps over een gezond mensenbrein beschikken in plaats van een hoopje afgetakelde grijze cellen, dan zou hij als journalist en columnist moeten weten waarom Vercauteren bij Cercle tekende. Ik kan mij met de grootste moeite niet voorstellen dat alle respondenten op dit forum wel degelijk weten waarom Vercauteren inging op dit aantrekkelijk aanbod, terwijl de éminence grise van de voetbaljournalistiek zich hopeloos in de bochten wringt teneinde dit publiek geheim te ontrafelen.
Vind ik leuk
dinsdag 17 oktober 2017 om 11:18
Ze hebben beloofd in de winterstop Messi te halen.

Zal gewoon stevig betaald worden. Het zag er niet naar uit dat hij snel bij een eerste klasse club kon aanschuiven, dus heeft hij eieren voor je zijn geld gekozen.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws

Heeft Vercauteren verkeerde keuze gemaakt? "Dit kan nooit goed gaan"