Moet Gent op zoek naar andere oplossing? Wil hij dat wel?

Moet Gent op zoek naar andere oplossing? "Wil hij dat wel?"

03-10-2017 09:23
2

Bij KAA Gent staan momenteel Peter Balette en Bernd Thijs aan het roer. Voorlopig wil de club verder met het duo tot er een volwaardige vervanger is gevonden voor Hein Vanhaezebrouck. Maar Vincent Euvrard vraagt zich af of het plannetje van Gent kan werken. 

Euvrard speelde destijds onder Balette. "De eerste vraag die je je moet stellen is of Peter dit zelf wil. Ik denk niet dat hij hierop zit te wachten. Hij heeft een uitstekend parcours als T2 afgelegd en hij wordt zeer gewaardeerd in Gent. Ze zijn hem niet voor niets gaan terughalen met een vijfjarig contract", klinkt het in Het Belang van Limburg.

"Peter heeft indertijd het bescheiden Heusden-Zolder naar eerste klasse geloodst en deed met promovendus Lommel meteen mee voor de titel in tweede. Hij is zeer sterk in het veldwerk. De oefenstof was prima en er zat veel variatie in zijn trainingen. Zijn betrokkenheid is ook altijd top geweest. Hij zet zich voor 110 procent in voor het geheel. Spelers appreciëren dat. Kijk maar naar de positieve kritieken die hij kreeg na Brugge."