'Anderlecht langs Oostende en Kortrijk om Vanhaezebrouck gelukkig te maken'

'Anderlecht langs Oostende en Kortrijk om Vanhaezebrouck gelukkig te maken'

02-10-2017 07:38

Anderlecht kondigt waarschijnlijk deze week Hein Vanhaezebrouck aan als nieuwe trainer. Heel wat clubs houden momenteel daardoor hun hart vast. Vanhaezebrouck mag immers zijn eigen staf samenstellen en die wil hij volgens Het Nieuwsblad halen bij andere Belgische clubs. 

Volgens de krant dreigt KV Oostende Gino Caen te verliezen. De 51-jarige physical coach ligt momenteel nog onder contract aan de kust en wordt daar alom geprezen voor zijn trainingswerk. 'Omdat Anderlecht conditioneel sterker moet worden, rekent Hein op Gino Caen', klinkt het in de krant.

Ook KV Kortrijk kan een mannetje verliezen aan Anderlecht. Karim Belhocine is in beeld om T3 in Brussel te worden. 'De Franse Algerijn neigt al meer naar een ja omdat hij als technisch directeur bij Kortrijk amper nog inspraak heeft. Ook KVK zal geenszins een probleem maken van zijn vertrek. De enige afweging die Belhocine moet maken is of hij nog zin heeft om zijn maatpak in te ruilen voor veldwerk, maar voor Anderlecht en voor Hein, wiens rechterhand hij nog was als speler bij Gent, wil hij dat wel doen', schrijft Het Nieuwsblad.

Yves Vanderhaeghe is dan weer in beeld om T2 te worden van Vanhaezebrouck. KV Oostende nam onlangs afscheid van de trainer. Het is maar de vraag of Vanderhaeghe zin heeft om een stapje terug te zetten. Naar verluidt kan hij ook rekenen op interesse van andere Belgische topclubs

Lees ook: 'Anderlecht is bereid om Vanhaezebrouck megaloon te betalen'