Waar ligt de toekomst van Vanhaezebrouck? Coach laat zich uit over RSCA-geruchten

Waar ligt de toekomst van Vanhaezebrouck? Coach laat zich uit over RSCA-geruchten

27-09-2017 12:54
9

Hein Vanhaezebrouck is niet langer coach van AA Gent. De coach heeft samen met het bestuur van Gent besloten om in onderling overleg uit elkaar te gaan. De weg naar RSC Anderlecht ligt dus open, of toch niet?

Vanhaezebrouck werd al meermaals gelinkt aan Anderlecht, maar tot een akkoord tussen beide partijen kwam het nog niet. Dat Vanhaezebrouck en Gent uit elkaar gaan net op het moment dat Anderlecht een nieuwe coach zoekt, is toch ietwat curieus. Toch heeft dat volgens Vanhaezebrouck helemaal niet meegespeeld in zijn beslissing.

"Ik heb met niemand contact momenteel, misschien ga ik wel nergens aan de slag. Ik weet niet wat er mij staat te wachten. Er heeft niets meegespeeld in mijn beslissing. Ik had gewoon het gevoel dat het wat moeilijker werd. Er waren zaken die tegenwerkten, dan moet je de beslissing durven nemen om iets teweeg te brengen. Hopelijk raakt AA Gent hier zo snel mogelijk uit", aldus Vanhaezebrouck. "Ik heb me vandaag ook speciaal tot de jongere spelers gericht. Er zijn ongelofelijke inspanningen geleverd om jong talent te halen."