Is het veld de schuld dat Antwerp thuis nog niet won?

  Is het veld de schuld dat Antwerp thuis nog niet won?

  vrijdag 22 september 2017 om 12:45

  Royal Antwerp FC begon sterk aan de competitie. Voorlopig staat het op een knappe zesde plaats. Opvallend, thuis won The Great Old nog niet. Cisse Severeyns denkt te weten waarom de eerste thuiszege er voorlopig nog niet kwam. 

  De voormalig speler denkt dat het veld op de Bosuil in het nadeel is van de thuisclub. "Op pakweg KV Mechelen (1-2 winst van Antwerp, nvdr.) is het veld een stuk kleiner dan op de Bosuil. Daar is het veel gemakkelijker om in een goede organisatie te spelen. Bovendien heeft Antwerp veel lengte in de ploeg. En hoe groter een veld, hoe minder je die lengte als troef kan uitspelen, want dan is er meer ruimte om over de grond te voetballen", klinkt het in Sportwereld.

  Vrijdagavond krijgt Antwerp een nieuwe kans op een eerste thuiszege. KV Kortrijk komt over de vloer. "Extra druk? Niet meer dan anders", aldus trainer Laszlo Bölöni. "Maar het wordt wél tijd dat we eens thuis een competitiematch winnen. We verlangen er alleszins erg naar en zullen er alles aan doen. Want om ervoor te zorgen dat onze vele punten op verplaatsing ook iets waard zijn, moeten we thuis geregeld eens winnen. Maar je mag niet vergeten dat we met Anderlecht en Genk al twee stevige tegenstanders over de vloer kregen en dat Sint-Truiden ook een sterke uitreputatie heeft."

  Lees ook: Boze Antwerp-fans willen geen carnaval op de Bosuil: 'Boycotten'

  Plaats een reactie

  Bart1999 +1455
  vrijdag 22 september 2017 om 12:55
  Ik vrees dat ze daar de oorzaak niet moeten zoeken
  Vind ik leuk
  Garland +5194
  vrijdag 22 september 2017 om 12:58
  Je kan moeilijk als promovendus verwachten dat je wint van Anderlecht en Genk.
  Vind ik leuk
  Wimz3 +734
  vrijdag 22 september 2017 om 13:19
  Euhm heeft Antwerp deze week niet thuis gewonnen?
  Vind ik leuk
  NeRooie +280
  vrijdag 22 september 2017 om 14:05
  Was geen competitie wedstrijd.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Is het veld de schuld dat Antwerp thuis nog niet won?