Nieuwe aanwinst van Club Brugge heeft boodschap voor fans

Nieuwe aanwinst van Club Brugge heeft boodschap voor fans

30-08-2017 20:12
5

Club Brugge heeft transfer nummer elf beet. Oranje-international Jordy Clasie komt het middenveld versterken. De Nederlander wordt voor één jaar gehuurd van Southampton en weet goed waarom hij voor Club koos.

De komst van Clasie is enigszins verrassend, maar Club heeft de zaak vrij snel beklonken. "Het is eigenlijk de laatste dagen snel gegaan. Iets meer dan een week geleden zijn we met de club in contact gekomen. Ik was blij dat ik in de auto kon stappen en naar Brugge kon rijden."

Clasie is een speler met een duidelijk profiel. "Ik ben een speler die houdt van werken, de bal te hebben en goed voetbal te spelen. Ik probeer mijn teammaats zoveel mogelijk te helpen. Dit zijn allemaal nieuwe stappen in mijn carrière, maar ik ben blij dat ik hier vandaag sta."

Club Brugge werd hem ook aangeraden door zijn landgenoten. "Club Brugge is een mooie club, ik heb heel veel positieve verhalen gehoord van Ruud Vormer en Lex Immers. Ik wil de fans vermaken en het doel is uiteindelijk om voor de titel te gaan."