UPDATE: 'Duitse club gaat nu vol voor piste-Raman'

UPDATE: 'Duitse club gaat nu vol voor piste-Raman'

31-08-2017 15:18
4

Standard lijkt alsnog Benito Raman te kunnen kwijtspelen. Volgens het Duitse Express.de is de aanvaller op weg naar Fortuna Dusseldorf. Hij zou persoonlijk al rond zijn, het is echter wachten op een akkoord tussen de clubs. 

De vinnige aanvaller is op overschot bij Standard, waar trainer Ricardo Sa Pinto geen fan is van hem. Afgelopen weekend speelde hij wel, al was dat uit noodzaak door de onbeschikbaarheid van andere spitsen. Er werd dan ook een oplossing gezocht voor Raman. Die zou nu uit Duitsland kunnen komen. 

Tweedeklasser Fortuna Düsseldorf ziet flankaanvaller Ihlas Bebou meer dan waarschijnlijk naar Hannover 96 trekken. Met die inkomsten zou het Raman willen aankopen als vervanger, die twee miljoen euro moet kosten. Raman ging eerder al kijken bij de club en was best onder de indruk. Het is nu vooral afwachten of de clubs er kunnen uitkomen. 

Update 15u18: Het ziet er steeds meer naar uit dat Raman alsnog zal vertrekken. De Duitse Tweedeklasser drukt volgens Het Laatste Nieuws door. Düsseldorf wil de aanvaller zo snel mogelijk voorstellen.