'Hasi zag het niet zitten in doelman van Belgische topclub'

'Hasi zag het niet zitten in doelman van Belgische topclub'

29-08-2017 10:12
4

Besnik Hasi haalde deze zomer met Guillaume Gillet, Mehdi Carcela en Vadis Odjidja al diverse bekende gezichten naar Olympiakos Piraeus. Silvio Proto moet de volgende worden. Hasi verkiest hem namelijk boven een andere keeper uit de Jupiler Pro League.

VoetbalPrimeur.be wist u maandag te melden dat Ludovic Butelle door Griekse media in verband werd gebracht met een transfer naar de club van Hasi. Het Nieuwsblad meldt dinsdag dat de Fransman inderdaad is aangeboden bij Olympiakos. De krant schrijft echter dat Hasi het niet zag zitten in Butelle en hem dan ook weigerde. Butelle moet dus verder zoeken naar een nieuwe werkgever, nu hij door de concurrentie van Ethan Horvath, Guillaume Hubert en Jens Teunckens compleet overbodig is bij Blauw-Zwart.

Hasi geeft dus duidelijk de voorkeur aan Silvio Proto, met wie hij nog samenwerkte bij Anderlecht. De 34-jarige Proto wil heel graag dit buitenlandse avontuur aangaan. KV Oostende is bereid om mee te werken, maar laat Proto enkel voor de juiste prijs gaan, zo schrijft Het Nieuwsblad.