UPDATE: 'Liverpool betrekt Rode Duivel in deal van 80 miljoen euro'

UPDATE: 'Liverpool betrekt Rode Duivel in deal van 80 miljoen euro'

29-08-2017 16:20
3

Bij AS Monaco nemen ze zo goed als zeker afscheid van Kylian Mbappé, die naar concurrent PSG trekt. Met Stefan Jovetic lijkt er al een vervanger op komst, maar de Monegasken willen nog een spits halen. Divock Origi is nadrukkelijk in beeld.

De Rode Duivel liet in het verleden mooie dingen zien bij Lille OSC. Hij begint nu aan zijn derde seizoen bij Liverpool, maar lijkt verder dan ooit van een basisplaats te staan. Daardoor lijkt een uitleenbeurt zich op te dringen. The Reds zouden hem dan ook graag naar het Prinsdom sturen. 

Want Liverpool heeft zijn zinnen gezet op Thomas Lemar. De Engelsen legden een tweede bod van 70 miljoen euro neer bij Monaco, dat zijn sterkhouder liever niet ziet vertrekken. Daarom wil Liverpool Origi inzetten als pasmunt, hij zou in de deal betrokken worden. Onze landgenoot heeft alvast oren naar een overgang. Verder zouden ook o.a. Tottenham en Juventus geïnteresseerd zijn.

UPDATE 16u20: Er komt schot in de zaak voor Origi. Liverpool heeft zich volgens Daily Mail opnieuw gemeld bij Monaco. De Engelsen trekken hun bod op Thomas Lemar op naar 80 miljoen euro en de Monegasken krijgen er dan een uitleenbeurt van Origi bovenop. In het Prinsdom haalden ze al wel Stefan Jovetic binnen en ook Balde Keita (SS Lazio) is in beeld. L'Équipe meldt dan weer dat ook Marseille een bod deed op Origi. Daar kent trainer Rudi Garcia onze landgenoot nog van hun gezamenlijke tijd bij Lille OSC.