'Anderlecht heeft aanwinst beet: nieuwe spits ondergaat maandag medische testen'

'Anderlecht heeft aanwinst beet: nieuwe spits ondergaat maandag medische testen'

28-08-2017 15:50
14

RSC Anderlecht heeft met vijf punten uit vijf wedstrijden een teleurstellende competitiestart achter de rug. De selectie van paars-wit heeft duidelijk nood aan een kwaliteitsinjectie. Herman Van Holsbeeck heeft dus nog een pak werk de komende dagen, al lijkt één transferdossier bijna afgerond.

Volgens het Franse Foot01 staat Robert Beric namelijk op het punt een contract te tekenen in het Constant Vanden Stockstadion. Volgens diezelfde bron zou Beric maandag naar Brussel afreizen om zijn medische testen af te leggen. De Sloveense spits komt al een tijdje niet meer aan zijn trekken bij zijn huidige club AS Saint-Etienne en mag opkrassen.

De grote centrumspits (1m88) brak in zijn thuisland door bij NK Maribor. Door zijn goede prestaties versierde hij een transfer naar Oostenrijk, waar hij zich bij Sturm Graz en Rapid Wien ontwikkelde tot een dodelijk efficiënte spits. Hij stond toen al op de radar van Anderlecht, maar verkoos in de zomer van 2015 een transfer naar Saint-Etienne, waar hij nooit kon overtuigen.