Pijnlijk: gaat Lombaerts nu al terug weg bij KV Oostende?

Pijnlijk: gaat Lombaerts nu al terug weg bij KV Oostende?

28-08-2017 08:00
2

Nicolas Lombaerts is voorlopig dé miskoop van dit seizoen. De Rode Duivel moest stabiliteit brengen in de verdediging van KV Oostende, maar haalt zelfs de basis niet meer. Volgens Het Nieuwsblad is een vertrek niet uitgesloten.

KV Oostende zit in de hoek waar de klappen vallen. Na de 3-4 nederlaag tegen Antwerp blijft het op de laatste plaats staan met nul punten. Op defensief vlak worden de flaters opgestapeld, maar Lombaerts lijkt dat niet te kunnen verhelpen. 

"Zijn speelkansen bij Vanderhaeghe - die al geen vertrouwen toonde in de recordtransfer van voorzitter Coucke - zijn dermate geslonken dat de Rode Duivel komende week wel eenzijn conclusies zou kunnen trekken. Hij kan contractueel voor een gelimiteerd bedrag vertrekken naar een buitenlandse club. Niet evident gezien zijn leeftijd (32), het feit dat hij afgelopen jaar nauwelijks heeft gespeeld en zijn loon", staat te lezen in Het Nieuwsblad.  

Lombaerts wil wel nog even de kat uit de boom uitkijken. "De gefrustreerde Lombaerts - die droomde van een terugkeer naar de Rode Duivels - en KVO hebben nog tot vrijdag tijd om een oplossing te vinden voor het 'gevoelige' dossier. Al kan het wel of niet aanblijven van de coach na de 0 op 15 ook een rol spelen."