'Nainggolan razend na niet-selectie, middenvelder denkt na over carrière bij RD'

25 augustus om 12:41

Radja Nainggolan is razend na zijn niet-selectie voor de Rode Duivels. Volgens Het Nieuwsblad heeft hij een ingrijpende beslissing genomen. Hij stopt meteen met de Rode Duivels.

Nainggolan werd ietwat verrassend niet opgenomen in de selectie van de Rode Duivels door Roberto Martinez. De bondscoach koos voor Steven Defour in plaats van de middenvelder van AS Roma. Volgens de bondscoach zelf geen straf, maar Het Nieuwsblad spreekt andere taal. Nainggolan zou weldegelijk disciplinair gestraft zijn door de bondscoach.

Een beslissing die Nainggolan absoluut niet zou kunnen aanvaarden. Volgens het hierboven genoemde medium heeft de middenvelder dan ook besloten om niet meer voor onze nationale ploeg uit te komen. Zijn teller blijft daarmee, op 29-jarige leeftijd, op amper negentien wedstrijden staan. Hij was daarin goed voor vijf doelpunten.

Update 12u53: Het pensioen van Nainggolan lijkt gelukkig toch niet voor meteen. Ook VTM Nieuws contacteerde de middenvelder, die daartegenover andere taal sprak. Hij zou weldegelijk ontgoocheld zijn, maar nog niet officieel afscheid nemen van de Rode Duivels. Al denkt hij wel na over zijn toekomst. Het is dus niet uitgesloten dat hij alsnog beslist om ermee te stoppen.