De Condé snoert critici de mond: Snel geoordeeld over hem

  De Condé snoert critici de mond: "Snel geoordeeld over hem"

  dinsdag 22 augustus 2017 om 18:31

  Racing Genk heeft dit seizoen ambities voor de top drie, maar voorlopig schieten de Limburgers niet uit de startblokken. Technisch directeur Dimitri De Condé vindt echter dat de kritiek iets te snel komt.

  De Condé hoopt dat zijn nieuwe transfers iets meer tijd gaan krijgen. "Het zijn bijna allemaal jonge spelers, die je de tijd moet gunnen om zich aan te passen. Mata en Aidoo zijn pas laat gekomen. Maehle heeft al meteen getoond dat hij over veel kwaliteit beschikt, Benson liet bij de beloften al erg mooie dingen zien. Ingvartsen speelde nog een EK en arriveerde met een lichte blessure. Hij maakt indruk op training en is in aantocht", klinkt het in Het Belang Van Limburg.

  Vooral doelman Danny Vukovic krijgt veel kritiek na een paar vreemde tussenkomsten. De Condé blijft echter in hem geloven. "Na een korte vakantie liep hij tijdens onze stage ook nog eens een kleine blessure op. Daarenboven kwam een bijzonder vervelende fase bij zijn debuut. Daarop is men snel beginnen oordelen en veroordelen. Gelukkig is Vukovic mentaal erg sterk, dat toonde hij ook tegen Charleroi. Met hem komt het goed, daarvan ben ik overtuigd."

  Plaats een reactie

  THOR4ever +834
  dinsdag 22 augustus 2017 om 21:43
  Ik begrijp die reactie heel goed, maar hij heeft ze wel deels over zichzelf afgeroepen. Vorig seizoen was top 4 niet goed genoeg, wat hem een seizoen lang achtervolgd heeft. Nu doet de nieuwe Voorzitter van de Raad van Bestuur alweer een top-3 uitspraak. Als je dan begint met 4 op 12 sluipt de twijfel al snel opnieuw in de supportersrangen. Een voetbalclub is zoals een beursgenoteerd bedrijf dat wekelijks moet rapporteren : als de resultaten achterblijven daalt de populariteitskoers van de technische staf en nieuwkomers in de ploeg disproportioneel...
  [Reactie gewijzigd op ]
  Vind ik leuk
  woensdag 23 augustus 2017 om 07:42
  De ideale voorspelling bij RC Genk voor het seizoen moet: we zien wel waar we uitkomen. Want ambities uitspreken bij Genk draait meestal op niks uit.
  Vind ik leuk
  Boerken +5887
  dinsdag 22 augustus 2017 om 22:45
  Deconde is een groentje ,kheb hem nog zien huilen in sportpaleis omdat hij zat was.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  De Condé snoert critici de mond: "Snel geoordeeld over hem"