DONE DEAL: Oplossing voor Roef valt eindelijk uit de bus

DONE DEAL: Oplossing voor Roef valt eindelijk uit de bus

dinsdag 22 augustus 2017 om 16:05

Davy Roef verlaat Anderlecht opnieuw tijdelijk. De doelman gaat op huurbasis spelen voor Waasland-Beveren. Dat nieuws bevestigde Mich Vergauwen dinsdag via Twitter.

Roef begon vorig seizoen als eerste keeper bij Anderlecht. Na een moeizame start verdween hij uit de ploeg. Weiler gaf de voorkeur aan Boeckx. Het laatste half jaar verhuurde Anderlecht Roef aan Deportivo. Dit seizoen kreeg hij bij Anderlecht geen nieuwe kans. Toch doet paars-wit hem niet definitief van de hand. 

Anderlecht verhuurt Roef één seizoen aan Waasland-Beveren. In het Waasland moet Roef de concurrentie aangaan met Goblet. 

Ondertussen haalde Anderlecht al een nieuwe derde keeper. Roy de Jong, de zoon van keeperstrainer, Max de Jong komt over van de Nederlandse tweedeklasser Telstar. 

Plaats een reactie

dinsdag 22 augustus 2017 om 16:11
R-oef, dat is ook weer van de baan!
Vind ik leuk
dinsdag 22 augustus 2017 om 23:15
Roef on de fire gonnek deze transfer echt ik wens hem echt het beste en dat hij een goeie seizoen mag draaien zou svilar beter is een groot voorbeeld aan pakken in de plaats van het kindje uit tehangen dat die mor rap weg is want meen zoon gastjes zijn we toch niks dermee ben blij dat de roef maar verhuurd wordt dieje komt er echt nog wel nogmaals het beste roefke
Vind ik leuk
Joesay +337
woensdag 23 augustus 2017 om 00:21
1) ik hoop het ook.
2) Svilar is dan ook nog een kind...
3) gebruik eens komma's, punten, uitroeptekens, en dergelijke zodat we uw zinnen beter kunnen lezen ;-)
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws

DONE DEAL: Oplossing voor Roef valt eindelijk uit de bus