Roeselare behoudt ook maximale score na makkelijke zege op OHL

  Roeselare behoudt ook maximale score na makkelijke zege op OHL

  zaterdag 12 augustus 2017 om 18:49

  Roeselare is net als Cercle Brugge het seizoen perfect begonnen. Roeselare pakte in navolging van de Vereniging een perfecte 6 op 6 door Oud-Heverlee Leuven met lege handen naar huis te sturen: 3-1.

  Roeselare was op de eerste speeldag dankzij drie kopgoals met 1-3 te sterk geweest voor Tubize. Het eerste half uur leverde leverde nauwelijks hoogtepunten op. Jovan Kostovski kreeg na 25 minuten namens de bezoekers nog de grootse kans, maar hij kopte van dichtbij naast het doel van Wouter Biebauw. Beide teams leken met een 0-0 stand de kleedkamers op te zoeken, maar Davy Brouwers besliste daar anders over. Hij bracht zichzelf in schietpositie en trapte overhoeks raak: 1-0.

  Leuven kreeg zo voor rust nog een mentale tik te verwerken. Helaas volgde gelijk na de hervatting een nieuwe dreun, want de jonge Emily Samyn schoof in minuut 48 beheerst de 2-0 binnen. Thibaut Van Acker besliste na 72 minuten vervolgens helemaal de wedstrijd. Jarno Libert deed met een rake kopbal nog wat terug namens OHL. De 1-3 was echter alleen voor de statistieken, aangezien Roeselare de overwinning zonder problemen over de streep trok voor eigen publiek. Roeselare is de nieuwe leider op doelsaldo, terwijl OHL met 1 op 6 de vijfde plaats bezet.

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws

  Roeselare behoudt ook maximale score na makkelijke zege op OHL