Club Brugge krijgt opnieuw hoop: Het is niet uitgesloten dat hij blijft

Club Brugge krijgt opnieuw hoop: "Het is niet uitgesloten dat hij blijft"

09-08-2017 10:01
2

Het verhaal van Stefano Denswil bij Club Brugge is nog niet afgelopen. De verdediger leek al lange tijd op te sturen op een vertrek, maar zijn broer en manager Revelino spreekt andere taal.

De Nederlander was afgelopen weekend een opvallende afwezige in de wedstrijdselectie van Club Brugge. Een blessure was de officiële reden, 'tranferitis' lijkt de officieuze reden geweest te zijn. De verdediger maakte dat maandag nog duidelijk met een filmpje waarop hij stevig te werk gaat met het bijschrift: "Volgens mij ben ik gewoon fit."

"Ik weet niet waarom Stefano niet speelde. Het is aan de trainer om te bepalen wie hij in actie laat komen. Zolang hij hier nog onder contract staat, zal Stefano zich schikken en blijven werken op training", zegt zijn broer en manager Revelino in Het Laatste Nieuws.

Denswil werd een transfer beloofd, echt veel interesse lijkt er (op die van HSV na) niet te zijn. "Stefano is ambitieus, dus uiteraard zal hij de kans om hogerop te gaan niet laten liggen. Maar het is niet uitgesloten dat hij toch nog een seizoen in Brugge blijft. Waarom ook niet? Hij voelt zich hier uitstekend en is altijd goed behandeld geweest", klinkt het nog.