Standard veegde Russisch bod direct van tafel: ''Vertrek is niet bespreekbaar''

Standard veegde Russisch bod direct van tafel: ''Vertrek is niet bespreekbaar''

03-08-2017 10:36

De transfermarkt is nog tot 1 september open en veel clubs wachten in spanning af welke belangrijke spelers er nog gaan vertrekken. Standard wil bijvoorbeeld graag het spitsenkoppel Orlando Sa en Ishak Belfodil aan boord houden. Dat wordt nog maar eens bevestigd door voorzitter Bruno Venanzi.

Met name aan Sa wordt er flink getrokken, maar Standard is voorlopig resoluut. Zo werd er onlangs een bod uit Rusland direct afgewezen. "Lokomotiv Moskou deed een bod op Sa, maar de coach en het bestuur willen de speler niet laten gaan. We hebben hem verteld dat wij op hem rekenen en dat een vertrek niet bespreekbaar is'', spreekt Venanzi duidelijke taal in L'Avenir.

Venanzi hoopt dat ook Belfodil blijft. ''Er waren aanbiedingen, maar die ploegen duwden nooit door. Als hij alsnog zou vertrekken, dan halen we zeker een vervanger. Maar als Belfodil op 1 september nog een speler is van Standard, dan hebben we een uitstekende speler in onze rangen", aldus Venanzi. Standard kan het duo goed gebruiken, want het afgelopen seizoen was het tweetal samen goed voor liefst 31 treffers in de Jupiler Pro League.