Scorende Denswil reageert op transferperikelen: Dat interesseert me niet

Scorende Denswil reageert op transferperikelen: "Dat interesseert me niet"

27-07-2017 07:15
1

Club Brugge verspeelde woensdag een uitstekende uitgangspositie in de Champions League. Tegen het Turkse Basaksehir kwam het 2-0 voor, maar uiteindelijk moest het in de slotfase een nederlaag voorkomen. Stefano Denswil liet zich opmerken met twee heerlijke vrije trappen, en dat met het geïnteresseerde Hamburg in de tribunes.

Denswil zelf wist van niets. "Eerlijk: ik wist niet dat ze op de tribune zaten", reageerde Denswil in Het Laatste Nieuws. "Zolang ik hier ben, interesseert me dat niet. Er zitten elke wedstrijd scouts op de tribune. Ik doe wat ik moet doen zolang ik hier ben. Of ik er in Istanboel nog bij ben voor de terugwedstrijd? Als het goed is voor jullie, ga ik nog meedoen", zei de Nederlander lachend.

De trainer en sportief directeur van Hamburg verlieten woensdag speciaal het trainingskamp van Hamburg om Denswil te bekijken. De Duitsers hebben zes miljoen euro veil voor de Nederlander, Club wil zeven miljoen euro ontvangen. Manager Vincent Mannaert gaf aan dat er nog geen akkoord is, maar liet de deur open voor een transfer.