Zware kater voor Club Brugge, Clement neemt revanche op ex-ploeg

08-07-2017 18:24
16

Philippe Clement heeft een (klein beetje) revanche genomen op Club Brugge. In de oefenwedstrijd tussen Waasland-Beveren en Club Brugge kon de ex-assistent-trainer van Club met zijn nieuwe ploeg de winst pakken, 0-2.

Beide ploegen kregen de eerste minuten een paar kansen. Het was echter tot de twintigste minuut wachten op een doelpunt. Boljevic kon via een Brugs been de bal over Guillaume Hubert krijgen. 0-1 voor de Waaslanders. Daar bleef het ook niet bij. Nog voor rust kon de 'uitploeg' via ex-Bruggeling voor de 0-2 zorgen.

De tweede helft en een volledig nieuw elftal bij Club Brugge bracht weinig verbetering. Er kwamen amper kansen en Club Brugge kon zo goed als niets doen tegen de goed georganiseerde Waaslanders. De wedstrijd kabbelde voort en de vermoeide Bruggelingen kwamen niet tot kansen. Het bleef uiteindelijk 0-2.