Pocognoli geeft duidelijke reden voor terugkeer naar Standard

Pocognoli geeft duidelijke reden voor terugkeer naar Standard

04-07-2017 18:30
1

Het is inmiddels al een tijdje bekend dat Sébastien Pocognoli terugkeert naar Standard, maar zijn persvoorstelling vond pas dinsdagavond plaats. Pocognoli weet dat dit het juiste moment was voor een terugkeer.

Pocognoli werd in vorige transferperiodes al gepolst, maar dat feestje ging niet door. Ondanks zijn sterke seizoen in The Championship kiest hij nu toch voor België. "Standard is een club die je niet kan weigeren. Ik had zin om terug te komen omdat er een duidelijke visie is", zo vertelde hij op de voorstelling.

De linksachter vindt ook dat er met de kern van Standard heel wat te doen is. "Ik heb spelers met veel kwaliteit gezien op training. Er is talent genoeg aanwezig om een goed seizoen te draaien. "Ik zal mijn ervaring proberen bijbrengen. Ik heb een missie hier en ik hoop dat we samen mooie dingen zullen realiseren."

Ook de komst van Ricardo Sa Pinto kan een zegen zijn. "De coach is iets aan het opbouwen. Wat hem typeert, is zijn grinta en hij zal dat overbrengen op de groep."