'Donnarumma krijgt slaande ruzie over nieuw contract bij Milan'

'Donnarumma krijgt slaande ruzie over nieuw contract bij Milan'

04-07-2017 17:00

Gianluig Donnarumma, diens familie en zaakwaarnemer Mino Raiola liggen volledig met elkaar overhoop. Dat melden diverse Italiaanse media dinsdag. Donnarumma wil dolgraag verlengen bij zijn club AC Milan, maar Raiola heeft duidelijk andere plannen. 

In de afgelopen weken smulde heel Italië van de smeuïge soap rond Donnarumma (18) en zijn belangenbehartiger. Raiola maakte plots bekend dat de piepjonge doelman géén nieuw contract zou signeren in San Siro. Een paar dagen later krabbelde Donnarumma terug. Maandag werd er volgens Sky Italia een akkoord bereikt met Milan. Donnarumma kan voor vijf jaar bijtekenen, tegen een salaris van zes miljoen per seizoen. 

Raiola blijkt de kwade genius te zijn. Hij had dollartekens in de ogen en wilde Donnarumma graag verkopen aan Paris Saint-Germain of Real Madrid. Met name de familie van Donnarumma is woest op de spelersmakelaar. Zij snappen niet dat Raiola alleen maar aan geld denkt. 

Rai Sport heeft vernomen dat zélfs nu Donnarumma duidelijk heeft gemaakt dat hij absoluut bij Milan wil blijven, Raiola alsnog dwarsligt. Hij is van plan om het ultieme contractaanbod van de Rossoneri doodleuk af te slaan.