'Spanjaarden blijven aandringen en bieden 10 miljoen op sterkhouder Racing Genk'

'Spanjaarden blijven aandringen en bieden 10 miljoen op sterkhouder Racing Genk'

02-07-2017 19:38

Racing Genk wil sterkhouders als Alejandro Pozuelo en Sander Berge absoluut behouden voor de club. Er is echter veel interesse voor de sterkhouders. Het Spaanse Sevilla wil Berge heel erg graag aan de selectie toevoegen en blijft doorduwen voor de jonge Noor.

Het Spaanse El Desmarque meldt dat Sevilla een derde bod op tafel heeft gelegd bij Genk. De club uit Andalusië deed naar verluidt eerder al aanbiedingen van respectievelijk zes en acht miljoen euro, maar Genk veegde deze voorstellen van tafel. Sevilla geeft de hoop niet op en heeft volgens het Spaanse medium het bod nu verhoogd naar tien miljoen euro. Het lijkt vergeefse, want Berge is deze zomer geen enkele prijs te koop.

Berge komt pas sinds januari uit voor Genk, dat twee miljoen betaalde aan het Noorse Valerenga. Het 19-jarige talent heeft zich in rap tempo ontwikkeld tot een onmisbare schakel op het Limburgse middenveld. Berge maakte veel indruk in de Europa League en daar is hij opgemerkt door Sevilla, dat zijn komst ondanks hun aanhoudende interesse sowieso lijkt te kunnen vergeten.