'Manchester United wil prijs van Lukaku drukken via ruildeal'

'Manchester United wil prijs van Lukaku drukken via ruildeal'

04-06-2017 12:40

Manchester United blijft op zoek naar een nieuwe centrumaanvaller. Sinds zondag is het immers officieel dat Antoine Griezmann bij Atlético Madrid blijft. Daarom duikt de naam van Romelu Lukaku weer op. The Red Devils hebben volgens The Daily Star een plannetje in huis om de Rode Duivel los te weken bij Everton.

Everton beseft dat het met Lukaku goud in handen heeft. Het vraagt dan ook serieus door voor onze landgenoot. Als het van Everton afhangt, wordt Lukaku straks de duurste voetballer ter wereld. Manchester United lijkt niet bereid om het transferrecord van Paul Pogba een jaar na dato te breken. Daarom stelt het voor om Wayne Rooney in een transferdeal te betrekken.

Op zestienjarige leeftijd brak Rooney door bij Everton. Het leverde hem een transfer op naar Manchester United. Tijdens het afgelopen seizoen kroonde Rooney zich tot topschutter aller tijden van United, toch is zijn toekomst niet meer zeker in Manchester. 

Rooney ligt nog tot 2019 onder contract bij Manchester United, maar de club zegt geen 'neen' op een vervroegd vertrek van het icoon. 

Lees ookGriezmann beslist: 'Moeilijke situatie voor de club. Ik heb besloten dat ik blijf'