'Hazard wordt niet armer door 'gelukkig te zijn' bij Chelsea'

'Hazard wordt niet armer door 'gelukkig te zijn' bij Chelsea'

03-06-2017 16:55
1

Real Madrid mag stoppen met dromen van Eden Hazard. De Rode Duivel lijkt gewoon bij Chelsea te blijven, dat gaf hij aan in de Engelse pers.

Hazard maakte tegenover The Straits Times duidelijk dat hij niet denkt aan een vertrek bij Chelsea. Hij zal ook de komende jaren gewoon bij de Londenaren blijven. "Ik ben hier blij. Ik kom momenteel uit voor één van de beste clubs van de wereld en denk nog enkele jaren te blijven. Je kan aan mijn prestaties op het veld zien dat ik blij ben", aldus Hazard.

De flankaanvaller heeft nog grote doelen met Chelsea. "Volgend seizoen spelen we de Champions League, maar we willen de Premier League-trofee ook in Chelsea houden. Het wordt moeilijk en we weten dat er veel van Chelsea verwacht wordt. Maar nu is het tijd om aan vakantie te denken", zegt hij.

Update 03/06 om 16.55: Hazard heeft dus beslist om bij Chelsea te blijven. Hij is immers gelukkig in Londen. Zijn keuze om bij Chelsea te blijven maakt hem niet minder arm. Volgens het Engelse Standard Sport tekent Hazard binnenkort een nieuw contract bij Chelsea. Wekeliijks gaat hij dan circa 340.000 euro verdienen.