Snelders geen fan van Genkenaar: Al had ik ook voorbehoud voor Biglia

Snelders geen fan van Genkenaar: "Al had ik ook voorbehoud voor Biglia"

21-05-2017 10:05
2

Hij voetbalt pas sinds afgelopen winter bij KRC Genk, maar sindsdien kreeg Sander Berge al heel wat bloemetjes naar zich toegeworpen. Niet iedereen is echter fan van de Noorse middenvelder. Zo vindt Eddy Snelders er eigenlijk maar niets aan.

In Het Nieuwsblad vraagt de analist zich af wat sommigen zien in Berge. "Die jongen heeft potentieel, maar zo veel eer? Ik zie vooral een middenvelder die geen enkel risico in zijn spel steekt. Hij maakt het Pozuelo vaak niet makkelijker, maar juist moeilijker. Ja, tegen Westerlo… Maar een beetje serieus blijven. Tegen Celta de Vigo daarentegen...", verwijst Snelders naar de Europa League.

Fan of niet, feit is dat Genk in de toekomst hoogstwaarschijnlijk langs de kassa passeert voor haar jongeling. Er worden nu al bedragen genoemd van meer dan tien miljoen euro. Snelders moet daar eens om lachen. "Berge is toch geen vijftien miljoen euro waard? 1,5 misschien, ja. Maar eerlijk is eerlijk: ik had indertijd ook voorbehoud voor Biglia en ik moest daarna ook sorry zeggen", dekt hij zich toch nog enigszins in.