Opmerkelijk: Boucaut komt niet weg met zware blunder

Opmerkelijk: Boucaut komt niet weg met zware blunder

02-05-2017 19:45
12

Maandag won Club Brugge van Zulte Waregem, maar was het toch boos om omwille van één bijzondere fase. Henrik Dalsgaard ging erg hard in op Ruud Vormer, maar er werd niet eens fout gefloten. Tot overmaat van ramp stond Alexandre Boucaut op twee meter van de fout. De baas van de scheidsrechters zit verveeld met de zaak.

Het is opmerkelijk dat niemand van de vier scheidsrechters de fout opmerkte, Filip Joos zag het wel vanuit zijn commentaarpositie en was bijzonder boos. De Voetbalbond onderneemt meteen een eerste actie. Dit seizoen zal Boucaut geen enkele wedstrijd fluiten, ook niet in Play-Off 2. Dat weet VTM.

Verder moeot Boucaut zich ook verantwoorden bij Johan Verbist, de scheidsrechtersbaas. Het is namelijk niet de eerste keer dat hij in de fout gaat. Op de vorige speeldag maakte hij ook al een slechte beurt in Anderlecht-Charleroi. Bovendien is het recent nog bekendgemaakt dat Boucaut volgend seizoen semi-prof wordt, goed voor een loon van 8.000 euro bruto per maand. Niet bepaald de ideale samenloop van omstandigheden.