'Verdediger zorgt voor draaimolen: 'bad boy' van Klopp, Aké vraagteken'

'Verdediger zorgt voor draaimolen: 'bad boy' van Klopp, Aké vraagteken'

Gepubliceerd: dinsdag 28 maart 2017 om 11:05di 28-03-2017 om 11:05

Virgil van Dijk staat op het punt om Southampton te verlaten. Maar The Saints zitten niet stil. The Daily Mail en The Daily Mirror melden namelijk dat Mamadou Sakho in beeld is als zijn vervanger. Het is daarom wel de vraag of Nathan Aké nodig is bij Southampton.

Sakho wordt door de Engelse media bestempeld als 'bad boy', aangezien hij in de clinch is geraakt met Liverpool-manager Jürgen Klopp. Daarom werd hij verhuurd aan Crystal Palace, dat ook zijn volledige salarisstrookje van 115.000 euro per week heeft overgenomen. Palace is niet in staat om van de overstap op huurbasis een definitieve transfer te maken.

Southampton wil wel permanent over Sakho kunnen beschikken, al is er ook interesse van Napoli. The Saints wilden de Franse verdediger ook in de winterse transferperiode overnemen. Toen kreeg Palace echter de voorkeur. De hernieuwde interesse heeft alles te maken met een aanstaande transfer van Van Dijk. De Nederlandse centrale verdediger staat hoog op de verlanglijst van Chelsea. Sakho moet ongeveer 23 miljoen euro kosten.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws