Nuytinck lucht zijn hart: Lastig, iemand vinden die bij me past

Nuytinck lucht zijn hart: "Lastig, iemand vinden die bij me past"

21-03-2017 14:55

Bram Nuytinck leeft onder René Weiler weer op in het hart van de Anderlecht-defensie. Bovendien is hij ook naast het veld gelukkig. De Nederlander was lang single, maar heeft sinds een half jaar een relatie.

--> EUROPESE GLORIE! Anderlecht wint de Europa League! Van €10 naar €120!

Nuytinck stortte zich lange tijd bewust niet in een relatie. "Veel jongens in het voetbal hebben al vroeg een vriendin of een gezin, een vaste basis. Veel gasten hebben dat nodig, maar ik niet. Ik ben lang vrijgezel geweest en ben me er altijd van bewust geweest dat ik van deze tijd wilde genieten. Bovendien vond ik het lastig: iemand vinden die bij me past", zegt de 26-jarige verdediger in Sport/Voetbalmagazine.

Met de 25-jarige Nicoletta is hij nu circa zes maanden samen, al kennen ze elkaar al veel langer. "Zo'n twee jaar, maar hebben het rustig aan gedaan. Dat wilden we allebei. Ik zei tegen haar: 'Ik wil zeker weten dat iemand bij me past.' Zij wilde precies hetzelfde. We hebben elkaar eerst echt leren kennen. Ik vind haar geweldig. Het enige lastige is dat zij in Amsterdam woont. Als ik een dag vrij heb ga ik naar Amsterdam en in het weekend komt ze soms naar mij. Het is fijn dat zij haar eigen leven leidt, dat zij ergens voor gaat en daar alles voor geeft. Dat past bij mij", besluit Nuytinck.