Ex-Rode Duivel biedt zichzelf aan bij Anderlecht: Kan nog mee in top vijf

Ex-Rode Duivel biedt zichzelf aan bij Anderlecht: "Kan nog mee in top vijf"

07-03-2017 07:30
2

Anderlecht speelt donderdag opnieuw in de Europa League, het Cypriotische APOEL Nicosia wordt de tegenstander. Daar speelt met Igor De Camargo een oude bekende. De ex-Rode Duivel barst nog van ambitie, zoveel is duidelijk.

Zo maakt hij in Het Laatste Nieuws duidelijk dat hij een transfer naar Anderlecht zeker niet zou afslaan. "Ik heb heel veel respect voor Anderlecht. Volgens de media toonde de club belangstelling voor mij toen ik bij Mönchengladbach zat, maar zelf heb ik daar nooit iets van gehoord. Misschien komt het er in de toekomst wel van - op termijn sluit ik een terugkeer naar België niet uit."

De Camargo werd eigenlijk te licht bevonden bij Racing Genk, maar dat heeft zijn vertrouwen niet aangetast. "Mocht ik geen kwaliteiten hebben, dan had ik toch niet gescoord in de Europa League? Ik denk dat ik bij de Belgische top vijf nog steeds een surplus zou brengen. Op voorwaarde dat de trainer me op de juiste manier gebruikt - in het verleden was dat niet altijd zo. Het is niet de bedoeling dat ik plots een verdediger word. Of erger nog: een doelman."