Opsporing verzocht: supporter van Antwerp (23) spoorloos verdwenen

  Opsporing verzocht: supporter van Antwerp (23) spoorloos verdwenen

  donderdag 16 februari 2017 om 16:45

  De politie is momenteen op zoek naar Jens Geeraerts. De 23-jarige Geeraerts verdween in de nacht van dinsdag op woensdag in de Antwerpse studentenbuurt. Hij is een bekende kop in de tribunes van Antwerp.

  Geeraerts haalde die nacht rond 00u15 geld af aan een automaat in de Vekestraat, waar hij ook werd gespot in de buurt van een studentencafé. Dat was de laatste keer dat iemand hem heeft gezien. De volgende dag is hij niet komen opdagen voor zijn werk. Familie en vrienden maken zich dan ook veel zorgen om Geeraerts.

  Geeraerts is bij Antwerp bekend als lid van supportersclub ASC Number One, hij is ook familie van de vroegere manager Carl Geeraerts. Bij een huiszoeking is niets concreets gevonden, maar de auto van de jongeman werd wel teruggevonden in de Dambruggestraat. Wat hij daar deed is onduidelijk, want hij kende daar naar verluidt niemand.

  Zijn vader Bert Geeraerts hoopt dat er niets ergs is gebeurd met zijn zoon. "Ik kan niet bedenken wat Jens dwars zou zitten. Hij stond op eigen benen, had een goede job en ging elke week met zijn kameraden naar Antwerp kijken. Zowel thuis- als uitmatchen was hij van de partij. Hij had geen vriendin. Voelde hij zich daardoor wat eenzaam? Daarvan heeft hij in elk geval niets laten merken", zo vertelt hij in Het Laatste Nieuws.

  Geen verdere info
  Politiewoordvoerder Wouter Bruyns kan voorlopig weinig informatie geven. "In het belang van het onderzoek onthouden we ons op dit moment van meer informatie. Uiteraard wordt al het mogelijke gedaan om de betrokkene op te sporen."

  Ondertussen is er voor donderdagavond ook al een zoekactie opgezet.


  Plaats een reactie

  vrijdag 17 februari 2017 om 09:16
  Eind goed, al goed. Nu nog het mirakel om promotie!
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Opsporing verzocht: supporter van Antwerp (23) spoorloos verdwenen