UPDATE: 'Engelse transfer nog steeds in de pijplijn voor Kara'

UPDATE: 'Engelse transfer nog steeds in de pijplijn voor Kara'

01-02-2017 19:36

Crystal Palace heeft de hoop op de komst van Kara Mbodji nog niet opgegeven. Anderlecht weigert de Senegalees voorlopig naar de Premier League te laten vertrekken, maar de Engelsen houden tot nog rekening met een deal op 'Deadline Day'.

Het Laatste Nieuws meldt dinsdag dat Crystal Palace zelfs het contract voor Mbodji al compleet heeft opgesteld. De Anderlecht-verdediger hoeft er alleen nog zijn handtekening onder te zetten. Helaas voor Crystal Palace is er echter op clubniveau nog geen akkoord bereikt met paars-wit. Anderlecht weigerde al een miljoenenbod, na een veto van coach René Weiler.

Crystal Palace, de nummer achttien uit de Premier League, wil echter niet enkel gokken op Mdodji. De club van Christian Benteke heeft al aan alternatieven gedacht. Chancel Mbemba (ex-Anderlecht en nu Newcastle United) en Mamadou Sakho (Liverpool) zijn naar verluidt twee andere opties. Volgens HLN zal echter slechts één van de drie verdedigers worden vastgelegd voor de transferdeadline.

Update 19.36 uur: Tot een wintertransfer kwam het niet, maar Leicester City is nog van plan om Kara over te nemen. Volgens Leicester Mercury wil de Engelse landskampioen opnieuw een poging wagen bij Anderlecht. Paars-wit lijkt ook bereid om hem in de zomertransferperiode van de hand te doen.