UPDATE: Eupen frustreert Onyekuru: Oneerlijk en onaanvaardbaar

UPDATE: Eupen frustreert Onyekuru: "Oneerlijk en onaanvaardbaar"

26-01-2017 20:55
2

Na Adrien Trebel en Leon Bailey dreigen we een derde transfersoap te krijgen deze winter. Henry Onyekuru zou weg willen. Eupen wil hem echter niet laten gaan, de speler reageerde daarop door zijn kat te sturen.

Eupen speelt donderdag nog tegen Standard, maar zal sterkhouder Onyekuru waarschijnlijk moeten missen. RTBF weet dat de aanvaller met de noorderzon verdwenen is. Eupen heeft geen idee waar zijn speler uithangt. De spits was dit seizoen al goed voor tien doelpunten.

Onyekuru zou met zijn actie druk willen zetten op Eupen om hem te laten gaan. De Schotse topclub Celtic Glasgow is concreet voor de Nigeriaan en bood al meer dan een miljoen euro. De Panda's willen echter het vijfdubbele en stuurde Celtic wandelen. Dat is duidelijk niet naar de zin van de speler, die van de aardbol verdwenen lijkt te zijn.

UPDATE 20.55 uur: AfricanFootball.com denkt te weten waarom de Nigeriaan afwezig is bij de club. Hij gaf aan de Afrikaanse website ook een reactie. "Eupen stelt zich vreemd op. Ze frustreren mij en mijn agent uit eigenbelang", wordt Onyekuru geciteerd.

"Ze hadden me beloofd te laten gaan in januari bij een goed bod. Nu is er een goed bod, maar ze willen dat ik bij hun agent teken en daarna naar CSKA ga. Dat interesseert me niet. Het is oneerlijk en niet aanvaardbaar", aldus Onyekuru.