'West Ham United ontvangt nieuw megabod op Payet: 30 miljoen euro'

'West Ham United ontvangt nieuw megabod op Payet: 30 miljoen euro'

20-01-2017 16:49

Tegenstrijdige berichten rond Dimitri Payet. Engelse media meldden vrijdag dat Olympique Marseille is afgehaakt voor de sterspeler van West Ham United, maar in Frankrijk klinken andere geluiden.

Marseille heeft volgens L'Équipe een nieuw miljoenenbod gestuurd naar West Ham. Het gaat volgens de doorgaans goed ingelichte sportkrant om een transfersom van dertig miljoen euro. De Premier League-club uit Londen zou het voorstel inmiddels in beraad hebben.

Het is onzeker of het bod van Marseille nu wel kans van slagen heeft. West Ham hield de laatste weken star vast aan de vraagprijs van 35 miljoen euro, maar heeft ook door dat Payet koste wat kost wil vertrekken. Hij weigert nog langer in actie te komen voor zijn werkgever en traint niet mee.

De intenties van Payet zijn daarmee duidelijk. De uitblinker van vorig seizoen wil terug naar Marseille, waar hij van 2013 tot 2015 al in dienst was. Bij West Ham was hij afgelopen seizoen goed voor negen doelpunten, waaronder een handvol zéér fraaie vrije trappen.

Lees ook: 'Vandalen duwen Payet met baksteen door autoruit verder richting uitgang'