'Spanjaarden laten Bruggeling links liggen en gaan voor ex-speler Anderlecht'

'Spanjaarden laten Bruggeling links liggen en gaan voor ex-speler Anderlecht'

Gepubliceerd: vrijdag 13 januari 2017 om 23:53vr 13-01-2017 om 23:53

Tomas Pina speelt pas zes maanden voor Club Brugge, maar er werd deze week al gespeculeerd over een terugkeer naar zijn vaderland. Een Spaanse laagvlieger lijkt echter niet voor de middenvelder van Blauw-Zwart te kiezen.

Pina werd maandag in verband gebracht met Sporting Gijon, de voorlaatste uit de Primera Division. Gijon zou echter een andere keuze hebben gemaakt. Vrijdag werd via de Shields Gazette bekend dat de degradatiekandidaat op het punt staat om Cheick Tioté, ex-speler van Anderlecht, vast te leggen. Hij is overbodig bij Newcastle United, de ploeg van Matz Sels.

Newcastle-coach Rafa Benitez bevestigde aan de Britse pers dat drie clubs serieuze interesse hebben in Tioté en dat er een oplossing voor hem wordt gezocht. Sporting Gijon blijkt één van de ploegen te zijn en naar verluidt staan alle partijen dicht bij een overeenkomst. Pina blijft dus voorlopig in Brugge, al is een tijdelijk vertrek in januari niet uitgesloten. De 29-jarige Pina speelde pas elf duels sinds zijn komst naar Blauw-Zwart en is vooral reserve onder Michel Preud'homme.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Heeft Tomás Pina nog een toekomst bij Club Brugge?

(898 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws