Vreven kreeg al drie aanbiedingen uit 1B: Kwam niet tot een akkoord

Vreven kreeg al drie aanbiedingen uit 1B: "Kwam niet tot een akkoord"

29-11-2016 12:44
1

Stijn Vreven is voorlopig nog altijd werkloos. Aan een gebrek aan interesse ligt dat echter zeker niet. Op TV Limburg doet hij zijn plannen voor de toekomst uit de doeken. Die toekomst ligt in België of Nederland.

Vreven is natuurlijk ook bekend in Nederland, want hij speelde daar jaren bij FC Utrecht. Hij zegt zeker niet nee tegen een job in zijn tweede thuisland. "Wanneer ik naar Nederland ga? Dat is een goeie vraag. Dat kan snel zijn. Ik richt mij nu op België en Nederland. Ik moet de juiste stappen zetten, tot nu toe heb ik dat gedaan. Het is nu uitkijken wat er vrijkomt. Alles kan."

Er zijn verschillende geruchten geweest over een job in Eerste Klasse B, maar dat ging tot drie keer toe niet door. "Cercle Brugge, Lommel United en Antwerp hebben met mij gesproken, maar tot een akkoord kwam het niet. Ik richt mij op het hoogste niveau. Maar een club met een juist project zoals Antwerp sla ik zeker niet af. Of ik naar het Midden-Oosten zou vertrekken? Neen, dat staat niet op de planning."