'Bayern volgt ontwikkeling van Nederlander nauwgezet: potentie voor de top'

'Bayern volgt ontwikkeling van Nederlander nauwgezet: potentie voor de top'

01-11-2016 07:20

Bayern München gaat dinsdag in de Champions League op bezoek bij PSV Eindhoven. De Duitse topclub houdt één speler van de Nederlanders specifiek in de gaten. Dat meldt De Telegraaf.

De scouting van de Beierse grootmacht ziet middenvelder Bart Ramselaar als een interessante speler. De 20-jarige Nederlander kwam deze zomer voor vijf miljoen euro over van FC Utrecht en maakt indruk, zelfs op Bayern München. Hij is in potentie misschien wel een speler voor Bayern. Ramselaar kan zichzelf in de kijker spelen, want hij start hoogstwaarschijnlijk als basisspeler in het onderlinge duel.

Tijdens het vorige treffen, twee weken geleden, kwam Ramselaar niet in actie. Hij maakte enkel minuten tegen Atlético Madrid in de Champions League. "Helaas stond ik niet in de basis tegen Bayern en mocht ik ook niet invallen. Voor mij is dit een nieuwe kans tegen Bayern", aldus Ramselaar.

"Er is zeker een hoop veranderd in die twee weken. Ik denk dat ik mezelf wel heb laten zien. Ik hoop dat ik dat tegen Bayern weer kan doen", stelt Ramselaar, die al drie keer trefzeker was. Over Bayern-thuis: "Dit soort wedstrijden keek ik de afgelopen jaren altijd thuis voor de buis. Het is heel mooi dat ik nu zelf tegen zo'n team mag spelen. Dit zijn wedstrijden die je graag wil spelen en waarvan je moet genieten." Bayern won de eerste ontmoeting met 4-1.