Nainggolan spreekt klare taal over zijn blessure: Ik lees alleen maar zever

Nainggolan spreekt klare taal over zijn blessure: "Ik lees alleen maar zever"

08-10-2016 15:33

Radja Nainggolan speelde niet tegen Bosnië-Herzegovina, hij is in Rome gebleven met een blessure. Vreemd genoeg speelde hij daar wel een oefenpartij. Nainggolan reageert via Twitter op de kritiek die hij nu krijgt. 

Nainggolan kon gewoon aantreden in een oefenwedstrijd van Roma, maar dat betekent allesbehalve dat hij een blessure heeft geveinsd. Hij laat aan de supporters weten dat hij wel fit genoeg is voor een trainingspartij, maar niet voor het hoge tempo van een interland.

"Ik lees enkel zever over dat ik in een trainingsmatch tegen een jeugdploeg van Roma heb gespeeld. Ik probeer fysiek in orde te raken. Is een vriendschappelijke match tegen de jeugd om fit te raken nu even hard of even zwaar als een officiële wedstrijd spelen? Ik ben niet fit genoeg om een officiële match te spelen", aldus een duidelijk geërgerde Nainggolan. 

Mede door de afwezigheid van Nainggolan koos Martinez voor het duo Axel Witsel en Marouane Fellaini. Fellaini is echter geschorst voor de wedstrijd tegen Gibraltar.