Zlatan keek me alleen maar aan met een blik van: 'Wie ben jij?' Haha, mooi

"Zlatan keek me alleen maar aan met een blik van: 'Wie ben jij?' Haha, mooi"

18-09-2016 14:06

Watford en Manchester United nemen het zondagmiddag tegen elkaar op en dat betekent ook een weerzien tussen Troy Deeney en Zlatan Ibrahimovic. Het is echter de vraag of de Zweedse topspits zijn collega (nu wel) zal herkennen.

In de aanloop naar het duel tussen Watford en United in Londen wordt Deeney geïnterviewd door The Sunday Times. In dat gesprek komt hij met een mooie anekdote. "Ik hou van die man", aldus de Watford-spits over Ibrahimovic. "Deze week zag ik hem bij een bokswedstrijd en schudde ik zijn hand. Ik zei: Het beste, ik zie je zondag."

Deeney kreeg niet het gewenste antwoord, al ligt hij daar niet wakker van. "Zlatan keek me alleen maar aan met een blik van: Wie ben jij? Haha, mooi. Ik was niet boos, ik had het wel verwacht."

Ibrahimovic, die sinds de zomer in de Premier League speelt, dwingt veel respect af bij zijn collega. "Mensen vinden hem arrogant, maar als je naar zijn CV kijkt heeft hij alle reden om zelfvertrouwen te hebben. Als ik vier kampioenschappen had gewonnen in vier verschillende landen, had ik waarschijnlijk de hele dag met mijn broek omlaag rondgelopen."