De reden achter 'herboren' Fellaini: Telefoontje heeft verschil gemaakt

De reden achter 'herboren' Fellaini: "Telefoontje heeft verschil gemaakt"

20-08-2016 10:40

Bij Manchester United krijgen Paul Pogba en Zlatan Ibrahimovic een pak aandacht. Dat geeft Marouane Fellaini de kans om zich in het basiselftal van José Mourinho te werken. De Portugees is alvast onder de indruk van onze landgenoot.

Fellaini had het de voorbije seizoenen niet gemakkelijk bij Manchester United. Dit seizoen lijkt hij helemaal herboren te zijn. "Misschien heeft een simpel telefoontje het verschil gemaakt", vertelt Mourinho aan Manchester Evening News. "Fellaini voelde zich niet geliefd. Toen de transfermarkt opende, zei iedereen dat hij zou vertrekken. Iedereen zei dat hij geen speler voor mij was."

"De dag na mijn voorstelling heb ik hem gebeld en gezegd: 'Vergeet alles wat je leest, ik laat je niet vertrekken.' Misschien heeft dat onverwachte teken van vertrouwen hem veranderd. Hij heeft het uitstekend gedaan naast Michael Carrick, naast Ander Herrera, naast Paul Pogba. Hij barst van het vertrouwen. Fellaini speelt zelfs zo goed, dat hij zijn relatie met de fans compleet aan het veranderen is", aldus Mourinho.