'Napoli komt opnieuw terug bij Inter: 50 miljoen plus extra aanvaller'

'Napoli komt opnieuw terug bij Inter: 50 miljoen plus extra aanvaller'

01-08-2016 12:19
0

Transferdrukte in Napels, waar SSC Napoli druk bezig is om de aanval weer op volle kracht te krijgen. De club hoopt Mauro Icardi deze week over te nemen van Internazionale. Daar zal Napoli echter diep voor in de buidel moeten tasten.

Inter weet immers ook dat de Napolitanen 94 miljoen euro voor Gonzalo Higuain ontvingen en vragen de hoofdprijs. Een bod van 70 miljoen op Icardi zou al zijn afgewezen. Napoli wil het volgens La Nazione nu anders aanpakken en gaat vijftig miljoen plus Manolo Gabbiadini bieden.

Als Inter daar wél akkoord mee gaat, wil Napoli-trainer Maurizio Sarri echter ook vervanging voor Gabbiadini. Voor die vacature is Nikola Kalinic van Fiorentina in beeld. De club uit Florence wil de vraagprijs van 25 miljoen euro echter niet laten zakken. Napoli-eigenaar Aurelio De Laurentiis overweegt evengoed akkoord te gaan met dat bedrag.

Over Arek Milik wordt met geen woord gerept in de krant, maar het lijkt er toch echt op dat de Poolse spits van Ajax spoedig gepresenteerd wordt door Napoli.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie