'KSC Lokeren verhuurt talentvolle doelman aan Nederlandse tweedeklasser'

'KSC Lokeren verhuurt talentvolle doelman aan Nederlandse tweedeklasser'

22-07-2016 21:21

KSC Lokeren heeft een nieuwe ploeg gevonden voor Bo Geens. De derde doelman van de Waaslanders wordt uitgeleend aan het Nederlandse MVV Maastricht. Hij mag zich één seizoen bewijzen in de Nderlandse Tweede Klasse.

Het Laatste Nieuws meldt dat Lokeren dan toch een nieuwe ploeg heeft gevonden voor Geens. De twintjarige Geens is derde doelman bij de Waaslanders en kan niet rekenen op veel speeltijd bij de club. Hij ging zelfs niet mee op stage naar het Nederlandse Delden, maar kreeg een proefperiode bij MVV Maastricht. Hij kon de clubleiding van de Nederlandse tweedeklasser duidelijk overtuigen.

Lokeren verhuurt Geens voor één seizoen aan MVV. De Nederlandse club kon geen aankoopoptie in het huurcontract bedingen. De Waaslanders rekenen dus duidelijk nog op de talentvolle doelman. Opmerkelijk feit over Geens: zijn vader is voormalig doelman Theo Custers, die onder meer voor Antwerp en Espanyol keepte tijdens zijn loopbaan. Custers stond ook tien maal onder de lat bij de Rode Duivels. Geens heeft de achternaam van zijn moeder gekregen.