Anderlecht en buitenlandse clubs staan in de rij voor speler uit Tweede Klasse

Anderlecht en buitenlandse clubs staan in de rij voor speler uit Tweede Klasse

05-03-2016 10:15

Het secretariaat van KSV Roeselare krijgt dit seizoen opvallend veel telefoontjes. Verschillende scouts uit binnen- buitenland vragen om een plaatsje te reserveren op Schiervelde. De reden heet Nabil Dahmani.

Dahmani is een 19-jarige Franse Algerijn, die dit seizoen al een erg goede indruk heeft nagelaten bij KSV Roeselare. De middenvelder was dit seizoen al 18 keer actief voor de tweedeklasser. In totaal heeft Dahmani al 7 assists achter zijn naam staan. Bovendien is de Franse Algerijn technisch erg begaafd en geldt hij als één van de talentrijkste spelers in de Proximus League. En dat zorgt natuurlijk voor verhoogde interesse van verschillende clubs.

La Dernière Heure meldt dat een Belgische topclub interesse heeft om de tiener over te nemen. En die club zou Anderlecht zijn. Maar paars-wit moet op heel wat concurrentie rekenen. Want ook enkele buitenlandse topclubs hebben hun scouts naar de wedstrijden van KSV Roeselare gestuurd. Zo zouden ook AS Monaco, Olympique Marseille, Wolfsburg en Twente de jonge Dahmani op hun verlanglijstje hebben toegevoegd. Belangrijk detail: Dahmani is na dit seizoen einde contract bij KSV Roeselare.