We willen de achtste plek van afgelopen seizoen zo snel mogelijk vergeten
El Shaarawy vol vertrouwen over het nieuwe seizoen

"We willen de achtste plek van afgelopen seizoen zo snel mogelijk vergeten"

06-09-2014 15:46

Stephan El Shaarawy is klaar om een heel seizoen lang een vaste waarde bij AC Milan en het nationale elftal te zijn. De aanvaller beseft dat de verwachtingen rondom zijn persoon hooggespannen zijn.

"Ik weet dat iedereen veel van mij verwacht, maar ik en dit team zijn er klaar voor", vertelt de voorhoedespeler in gesprek met La Gazzetta dello Sport. "Ook Inzaghi is er klaar voor. Het is niet makkelijk om een grote club als Milan te trainen op zijn leeftijd. Hij heeft echter de mentaliteit van een winnaar en brengt dat op ons over."

"We willen de achtste plek van afgelopen seizoen zo snel mogelijk vergeten. We gaan nu voor een plek in de Champions League", vervolgt El Shaarawy verwachtingsvol. "Ik kan de supporters verzekeren dat we op het veld geen seconde onbenut laten om te strijden. Deze groep heeft voldoende kwaliteit om hoog te eindigen."

El Shaarawy doorliep de jeugdopleiding van Genoa. Voor die club maakte hij in 2008 zijn officiële debuut. Na een verhuurperiode aan Padova in het seizoen 2010/2011 waagde de Italiaan de overstap naar San Siro.