Mainoo is Ten Hag dankbaar voor debuut bij Manchester United

Engels wonderkind Mainoo blij met coach Ten Hag: "Kan hem niet genoeg bedanken"

19 juni om 09:50

Kobbie Mainoo spreekt lovende woorden over z'n coach Erik ten Hag. De controleur schuift aan op de persconferentie van Engeland, in aanloop naar het duel met Denemarken. Mainoo geeft aan Ten Hag ontzettend dankbaar te zijn voor zijn doorbraak bij Manchester United.

"Ik ben Ten Hag zo dankbaar voor zijn vertrouwen en geloof in mij. Daarvoor kan ik hem niet genoeg bedanken", begint Mainoo zijn verhaal. Het is ook de middenvelder van Manchester United uiteraard niet onopgemerkt gebleven dat hij volgend seizoen weer voor de groep zal staan op Old Trafford. "Het geeft rust om te weten welke manager we hebben als we terugkomen", stelt Mainoo.

"Ik ben blij dat ik met hem kan werken en twee prijzen heb mogen winnen. Hopelijk komen er nog meer", vervolgt hij. Ten Hag liet Mainoo debuteren in de hoofdmacht van United. Na de zomer komen beiden elkaar dus weer tegen in Manchester.

Mainoo en Engeland zullen echter eerst het EK gaan vervolgen. The Three Lions spelen donderdag hun tweede groepsduel tegen Denemarken, dat zijn eerste wedstrijd gelijkspeelde tegen Slovenië. Engeland won zijn openingsduel van Servië (0-1).

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.