“De Bruyne straks de barometer die succes België zal bepalen”

Vandenbempt: “De Bruyne straks de barometer die succes België zal bepalen”

9 juni om 18:01

Vandenbempt zag De Rode Duivels met 3-0 winnen van Luxemburg in de laatste oefenmatch voor het EK in Duitsland. Vandenbempt geeft aan dat Kevin De Bruyne de doorslaggevende factor gaat zijn voor een succesvol toernooi.

Vandenbempt uitte zich lovend over de goesting van De Rode Duivels tegen Luxemburg. “En nog het meeste bij Kevin De Bruyne - straks toch dé barometer die het succes van België zal bepalen”, deelt Vandenbempt via Sporza.

Vandenbempt legt uit hoe de goesting van De Bruyne tot uiting komt bij De Rode Duivels. “Wel, momenteel staat er op KDB een geweldig zonnetje. Hij vliegt er vollédig in, recupereert ballen, trekt de ene sprint na de andere en strooit met geweldige passes”, aldus Vandenbempt.

Vandenbempt relativeert de prestatie van De Bruyne tegen Luxemburg met De Rode Duivels. “En oké, het is máár tegen Luxemburg, maar in tegenstelling tot het vorige toernooi voel je aan alles dat De Bruyne geweldig in zijn vel zit. Alles wijst erop dat hij klaar is voor een geweldig EK. En dat zal voor België het verschil maken tussen een degelijk of heel goed toernooi”, besluit Vandenbempt.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.