Trossard na zege Rode Duivels tegen Luxemburg

Trossard na zege Rode Duivels: “Echt dominant, met een beer vooraan”

9 juni om 17:32
Laatste update: 9 juni om 17:49

Leandro Trossard, de aanvaller van Arsenal en De Rode Duivels, mocht zich tonen in de laatste oefenmatch voor het EK 2024 in Duitsland. Trossard speelde de gehele match en wist uiteindelijk de 3-0 te maken.

Trossard blikt tevreden terug op de match tussen De Rode Duivels en Luxemburg. “We hebben een goeie partij gespeeld. Veel kansen gekregen en weinig tegen. In de tweede helft waren we echt dominant”, citeert Het Nieuwsblad Trossard.

Trossard geeft aan dat De Rode Duivels op meerdere manieren gevaarlijk werden tegen Luxemburg. “En dan had je ook nog Romelu Lukaku vooraan, een beer die de bal kan bijhouden. Het was plezant vandaag”, aldus Trossard.

Trossard wordt tot slot gevraagd wat de zeges tegen Montenegro en Luxemburg betekenen voor De Rode Duivels. “We hadden dit nodig om ritme te creëren. We hebben vandaag sterk afgesloten en hier kunnen we vertrouwen uit putten. We zijn excited voor het EK”, besluit Trossard.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.