Meunier over De Cuyper bij Rode Duivels: “Hij is wel aanvallender dan ik”

Meunier over De Cuyper bij Rode Duivels: “Ik zou hem niet op linksback zetten”

8 juni om 13:57

De Rode Duivels nemen het zaterdag op tegen Luxemburg. In aanloop van het vriendschappelijke duel sprak Meunier met de pers. Thomas Meunier sprak in het interview ook over de opkomende talenten bij de Rode Duivels.

In zijn interview verwees Meunier specifiek naar de prestaties van Maxim De Cuyper. Meunier is onder de indruk van het talent van Club Brugge. "Hij is echt erg aanvallend", merkt ook Meunier op, geciteerd door RTBF

"Maxim heeft een erg goede indruk op me gemaakt," begon Meunier. Hij beschreef De Cuyper als een veelzijdige en aanvallend ingestelde speler. “Hij is comfortabel met beide voeten. Ik denk dat hij aanvallender is dan ik”, aldus Meunier. 

Meunier benadrukte dat hij De Cuyper toch op een andere positie zou zetten. Hij gelooft dat zijn aanvallende impulsen daar beter tot uiting zouden komen. “Als ik coach was, zou ik hem niet als linksback opstellen, maar eerder op de flank. Hij heeft echt aanvallend potentieel en kan een grote rol spelen in dit team”, besluit Meunier. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.